logo
Boost. Your. Business.
Online zichtbaarheid is belangrijker dan ooit en wij helpen je graag met het groeien van je online business!

Zoekwoordenonderzoek

SEO Copywriting

Off-Page SEO

SEO Migratie

Freelance SEO

Conversieoptimalisatie

Neem gerust contact op
Wij komen graag een keer langs voor een kop koffie.

06 14 233 965

hello@three-marketeers.nl

Fluwijn 123, 's Gravenzande

Fluwijn 123 - 's Gravenzande

Top

Ties | Freelance SEO specialist

Ben jij op zoek naar een Freelance SEO specialist? That’s me! Wij hebben jaren ervaring met Search Engine Optimization. Ook wel zoekmachineoptimalisatie. Wil jij hoger scoren in Google? Wij helpen je graag!

Wist jij dat 68% van online ervaringen begint bij een zoekmachine? Het loont dus om bovenaan te staan en daar help ik je graag mee!

Benieuwd?

SEO | Search Engine Optimization

Jij bent op zoek naar SEO specialist, dus je weet waar SEO voor staat. Toch wil ik je het een en ander meegeven over SEO. Het staat voor Search Engine Optimization en heeft als doel jouw website beter vindbaar maken in zoekmachines zoals Google of Bing. Iedereen kan er gebruik van maken. Van eenmanszaken tot multinationals en van blogs tot webshops.

SEO is een langetermijnstrategie. Je komt niet zomaar bovenaan in Google. De technieken achter SEO veranderen contant. Het draait al lang niet meer om alleen het zoekwoord. Punten als Bounce percentage, click through rate en user experience zijn misschien nog wel belangrijker

Ben je op zoek naar een Freelance SEO Specialist? Iemand die jouw website beter laat scoren in Google? Dan ga ik graag voor je aan de slag!

Freelance SEO specialist

Specialisme

Ik ben geen manusje-van-alles en richt me alleen op SEO. Dat doe ik al jaren en daar ben ik goed in.

Resultaten

Met mijn diensten heb ik meer dan 500 keywords op #1 gekregen in Google en daarmee duizenden mensen bereikt.

Kennis

SEO is voor mij een soort hobby. Ik verslind dagelijks boeken en websites om mijn kennis op peil te houden.

Gecertificeerd

Ik investeer graag in kennis en leer elke dag iets nieuws. Ik ben zowel Google en HubSpot gecertificeerd.

Laten we gelijk kennis maken!

Je kunt me direct mailen  om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Wat doe ik precies

Als Freelance SEO specialist ben ik dagelijks bezig met hoger scoren in Google. Maar wat doe ik dan precies? Simpel gezegd; ik vergroot de online zichtbaarheid van een bedrijf in de organische zoekresultaten in zoekmachines als Google of Bing. Dat kan op verschillende manieren. Denk aan content schrijven, linkbuilden, technische optimalisatie, autoriteit opbouwen etc.

On page SEO

On page SEO zijn werkzaamheden die je op een pagina of blogbericht uitvoert. Het doel is de pagina duidelijk(er) te maken voor een bezoeker. Je website dient immers niet voor Google, maar voor de bezoeker die jouw website bezoekt.

Off page SEO

Off Page SEO heeft alles te maken met wat er ‘buiten’ jouw website plaatsvindt. Linkbuilding is een bekende off page factor, maar denk ook aan contentmarketing, Social Media vermeldingen, reviews, brand mentions (zonder link) etc.

Technische SEO

Technische optimalisatie heeft vooral betrekking op de ‘achterkant’ – van je website. Denk bijvoorbeeld aan de snelheid, het aantal requests dat geladen moet worden, de XML sitemap, sitestructuur of grootte je code.

Content

Als zowel de on-page SEO als off-page SEO geoptimaliseerd zijn, werk je aan de content. Content is jouw antwoord op de vraag van gebruikers. Dat hoeft niet altijd tekst te zijn. Het kan bijvoorbeeld ook een product of video zijn.

SEO specialist in het Westland

Zo ga ik te werk

Hoger scoren in Google is niet alleen weggelegd voor grote bedrijven. Met de juiste strategie kan iedereen hoog score in Google. Daar moet echter wel tijd en energie in gestoken worden. Iets wat ik graag doe. Ik hou van een uitdaging en als freelance SEO specialist ga ik graag voor je aan de slag.

Doelstelling

Om te beginnen start ik bij de basis van jouw website. Wat is de doelstelling van je website?

Keyword

Zodra dat goed in beeld is, maak ik een zoekwoord onderzoek. Zo achterhaal ik op welke zoekwoorden je gevonden wil worden en waar kansen liggen.

Off page SEO

Ik ga je website technisch optimaliseren. Is de site snel genoeg? Zijn de afbeelding geoptimaliseerd? Is de linkstructuur goed opgezet? Etc.

On page SEO

Staat je website goed? Dan ga ik verder met o.a content creatie en optimalisatie, je paginatitels, url’s en ALT-teksten.

Rapportages

Uiteraard zorg ik er voor dat jij ziet wat ik doe en belangrijker: dat je ziet wat de resultaten zijn.

Wat klanten zeggen.

Ik werk met verschillende grote en kleine opdrachtgevers. Check wat ze te zeggen hebben.

Raoul
Global SEO Team Lead at Just Eat Takeaway

Spar geregeld met Sjoerd over uiteenlopende SEO-vraagstukken om onze online marketing skills te verbeteren. Erg fijn om ervaringen en learnings te delen!

Orphy
Eigenaar AdministratiefGemak

Ze hebben mij geholpen om op #1 te scoren in Google waardoor ik veel nieuwe regionale klanten binnen krijg.

Joost
Country Manager Benelux Campings.com

Sjoerd en Ties hebben met succes de volledige SEO strategie van Campings.com in de Benelux uitgevoerd.

Sjoerd
Eigenaar Reis-Expert

Reis-Expert is ons eigen project. Op SEO-gebied en posities in Google winnen we het van grote merken als TUI, CheapTickets en Corendon.

Wat kost het om mij in te huren

Uiteindelijk wil je natuurlijk weten wat het kost om mij als freelance SEO specialist in te huren. Mijn uurtarief is €95 per uur. Dat is het gemiddelde uurtarief voor een SEO specialist. Ik kan mijn uurloon in overleg aanpassen bij grote of langdurige projecten.

“Mijn uurtarief is €95 per uur”

Dat is een investering, maar vergeet niet dat SEO een van de beste online marketing kanalen is.

Wist jij dat 68% van online ervaringen begint bij een zoekmachine, dat 75% komt niet op pagina 2 komt en dat SEO is 5 keer effectiever dan SEA (adverteren)? Daarnaast trekt SEO 1000%+ meer verkeer dan Social Media en geeft 60% van de marketeers aan dat SEO zorgt voor de kwalitatief beste leads.

Reden genoeg om gelijk te beginnen lijkt mij!

NEEM DIRECT CONTACT OP MET TIES

Iedereen kan scoren in Google

Waarom zou je jouw SEO-strategie aan mij overlaten? Simpel! Als SEO specialist ben ik dagelijks mee optimalisatie bezig. Dat doe ik al ruim 10 jaar en ik heb bewezen dat ik in de Top van Google mee draai.

Ik vind het werk ontzettend leuk en zie elk project als een nieuwe uitdaging, want iedereen kan hoger scoren in Google. Daar ben ik van overtuigd. Ik ben op de hoogte van de laatste updates, ben contant op zoek naar verbeteringen en weet ondertussen wat er nodig is om te scoren in Google.

Enkele projecten:

RE
Reis-Expert

Een contentplatform over reizen. Focus ligt op posities in Google en bezoekersaantallen.

  • Zoekwoorden in Top 3 Google: 421
  • Bezoekers: 250.000 per maand
  • Link: Reis-Expert
KHVDZ-Portfolio
Kim’s hart voor de Zorg

Een website voor een thuiszorgorganisatie. Focus ligt op meer cliënten uit Google halen.

Panash
Panash

Webshop biologische pannenkoeken. Focus ligt op posities in Google.

  • Zoekwoorden in Top 10 Google: 5
  • Bezoekers: 3.000 per maand
  • Link: Panash

    Laten we gelijk kennis maken!

    Vul onderstaand formulier in en we kijken gelijk wat we voor elkaar kunnen betekenen