logo
Boost. Your. Business.
Online zichtbaarheid is belangrijker dan ooit en wij helpen je graag met het groeien van je online business!

Content Marketing

SEO Optimalisatie

Social Ecommerce

Email Marketing

Marketing Strategie

Neem gerust contact op
Wij komen graag een keer langs voor een kop koffie.

0174 26 15 15

hello@three-marketeers.nl

Turfschipper 25, Wateringen

0174 26 15 15

Turfschipper 25, Wateringen

Top

WIE ZIJN WIJ

Wij zijn Ties, Robbert en Sjoerd. En samen hebben we Three Marketeers opgericht door een gezamenlijke passie voor online ondernemen. Het geeft ons een boost om jouw online avontuur te boosten en dat kunnen we als geen ander.

We hebben alle drie onze eigen specialiteit en samen maken we een onverslaanbaar team!

Waarom wij doen wat we doen

Online Marketeer is een vaag begrip. Wij zijn overtuigd van Online Marketing, en specifiek van SEO. We kunnen er uren over praten en volgen de trends en ontwikkelingen op de voet. Maar we begrijpen ook dat dat niet voor iedereen geldt.

Feit is dat niet iedereen de waarde van marketing en SEO ziet. “Ja ik doe wel iets met Google” of “We hebben een mannetje” en “Ik krijg wel eens een rapportje”. Goede intenties, maar weinig waarde.

Wij zijn groot geworden met SEO. Het is de basis van ons bestaan. Voor goede SEO heb je een technisch goede website nodig (webdesign), geoptimaliseerde teksten (content marketing) en een duidelijke strategie.

Voor mensen zonder SEO-kennis is het al snel complex en lastig te begrijpen. Daarnaast is het ook nog eens een langetermijninvestering die veel tijd en energie vergt. Daarom zullen wij je ook nooit lastigvallen met ingewikkelde termen als Title Tags, Canonical URL, robots.txt, h-tgs, ALT-tags of Rich-Snippets.

Bij ons gaat het om ‘WHY’. Niet alleen voor ons, juist voor onze klanten. Waarom wil jij aan de slag met Online Marketing en SEO?

Niet “een beetje SEO doen” omdat iedereen dat doet, maar omdat uit een zoekwoordanalyse blijkt dat jouw doelgroep veel meer online potentie heeft dan gedacht.

Niet aan conversieoptimalisatie beginnen omdat het een hippe term is, maar om meer leads te genereren en zo je sales te boosten.

Niet content schrijven om jouw website te vullen, maar om een autoriteit te worden in jouw vakgebied.

Het succes van SEO of Online Marketing is voor iedereen anders en daarom is de juiste aanpak zo belangrijk. Wij sturen je niet zomaar een rapport, maar gaan intensief aan de slag om jou online vindbaarheid te verbeteren.

Wij helpen je graag op weg, maar vinden het net zo belangrijk om jou het nut van SEO en Online Marketing te leren. Zonder draagvlak is ons werk namelijk een stuk moeilijker.

BOOST.YOUR.BUSINESS ➜

Passie voor Online Marketing

Online Marketing is een prachtig vak. Conversiepercentages verhogen, beter scoren in Google, van bezoekers klanten maken, mooie websites ontwerpen. We kunnen er uren over praten!

SEO Experts

Wij hebben jarenlange ervaring op gebied van SEO en bewezen resultaten in zoekmachines.

Content Marketing

Met ruim 2.500 geschreven pagina's hebben wij ruime ervaring met Content Marketing.

Marketing Strategie

Wil jij je bekendheid vergroten? Dat begint met een goede Marketing Strategie.

Email Marketing

Email Marketing is allesbehalve 'dood'. De mogelijkheden zijn eindeloos en concurrentie is laag!

Social Ecommerce

Verkopen op Social Media wordt steeds belangrijker! Wij kunnen je daarmee helpen.

Conversie Optimalisatie

Je hebt niks aan bezoekers als ze niet converteren. Laat ons helpen de conversie te verhogen.

5.500.000+
Mensen bereikt
77
Klanten geholpen
397
Top 3 zoekwoorden
137
Zoekwoorden op #1

Onze Skills

Wij zijn jaren geleden begonnen als SEO Specialisten. Hierdoor bereiken we online miljoenen mensen per jaar. We hebben onze kennis uitgebreid met onder andere SEA, WordPress, WooCommerce, Webdesign, Email Marketing, A/B Testing, Analytics, Keyword Strategie, Conversieoptimalisatie, HTML, Bootstrap, CSS en Joomla.

Onze Experts

Wij zijn Ties, Robbert en Sjoerd en samen vormen we de Three Marketeers. We hebben alle drie onze eigen specialiteit op gebied van Online Marketing.

mkdf-team-image

Ties

Content Marketeer

Ties zorgt voor websites die converteren. Specialiteiten; SEA, Email Marketing, Content Marketing, Marketing Strategie en Conversie Optimalisatie.

mkdf-team-image

Robbert

Front-end Developer

U vraagt, Robbert maakt. Van websites tot apps. Specialiteiten; HTML4 & 5, CSS, JavaScript, JSX, JQuery, Bootstrap, XHTML, XML, XLST, JSON, PHP en Joomla.

mkdf-team-image

Sjoerd

SEO & SEO Specialist

Sjoerd zorgt voor resultaten in de zoekmachines. Specialiteiten; SEO, WordPress, WooCommerce, Webdesign, A/B Testing, Analytics, Keyword Strategie.