logo
Boost. Your. Business.
Online zichtbaarheid is belangrijker dan ooit en wij helpen je graag met het groeien van je online business!

Zoekwoordenonderzoek

SEO Copywriting

Off-Page SEO

SEO Migratie

Freelance SEO

Conversieoptimalisatie

Neem gerust contact op
Wij komen graag een keer langs voor een kop koffie.

06 14 233 965

hello@three-marketeers.nl

Fluwijn 123, 's Gravenzande

Fluwijn 123 - 's Gravenzande

Top

Zoek jij een ervaren SEO consultant die jouw kan helpen met zoekmachineoptimalisatie?

Als ervaren SEO consultant helpen wij je verder in de wondere wereld van Search Engine Optimization. Als SEO consultant is het onze taak jouw website te analyseren en verbeteren om zo de posities in zoekmachines te verbeteren. Toch gaat SEO nog veel verder!

Wij gaan aan de slag met een vlammende SEO-strategie. We analyseren je site, je branche en de concurrenten om je de kansen te laten zien. Dat verwerken we in een gedetailleerd uitvoeringsplan zodat jij je doelen bereikt.

In de afgelopen jaren realiseerden we meer dan 300 top 3 posities.

Plan direct een gesprek

Wist jij dat 68% van online-ervaringen begint bij een zoekmachine en dat 75% niet verder komt dat de eerste 3 resultaten? Het is belangrijker dan ooit om die top posities in zoekmachines te grijpen en dat is voor iedereen mogelijk!

Heb jij daar niet de kennis voor? Vraag onze gratis SEO-analyse aan. Wij kijken direct naar:

 • Autoriteit

 • Relevantie

 • Quality Content

 • Techniek

Met onze scan heb je een gedegen plan om je website direct te verbeteren om daarmee de posities in zoekmachines te verbeteren.

  Gratis SEO-analyse

  Vraag onze gratis SEO-analyse een en ontdek de verbeterpunten.

  Op welke zoekwoorden wil je (beter) gevonden worden. Meerdere zoekwoorden mogelijk.

  Wat doet een SEO consultant?

  Een SEO consultant past de kennis, ervaring en best practices van SEO toe om het websiteverkeer van zoekmachines zoals Google te vergroten. Als je weet dat ruim 65% van alle online ervaringen starten in zoekmachines, weet je waarom zichtbaarheid in de zoekresultaten van zoekmachines (SERP’s) zo belangrijk is.

  Een SEO-consultant zorgt ervoor dat jij die belangrijke posities verovert in plaats van je je concurrenten. Hiermee trek je relevante bezoekers naar je website, maar zo makkelijk is dat niet. Google hanteert meer dan 200 factoren om de positie van een website te bepalen en die veranderen nog wel eens.

  Zonder kennis, is het moeilijk om alle veranderingen door te voeren en bij te houden. Als SEO consulent doen wij dat graag voor je. Wij zorgen voor:

  • Website bezoekers verhogen

  • Domeinautoriteit verbeteren

  • Conversies verhogen

  • Techniek verbeteren

  Belangrijke skills

  Er zijn duizenden SEO-experts. Goede experts, maar ook wat minder goede. Er is geen opleiding tot SEO-specialist. Daardoor komt het vooral aan op de geloofwaardigheid, succesverhalen en vooral de aantoonbare skills van een SEO consultant. Maar hoe herken je die? Mocht je iemand willen inhuren die jouw zoekmachineoptimalisatie gaat verbeteren, let dan op de volgende eigenschappen:

  • Kritisch durven denken;
  • Communicatieve vaardigheden;
  • Technische- en programmeervaardigheden;
  • Resultaatgericht;
  • Analytisch vermogen;
  • Drive, motivatie & aanpassingsvermogen;
  • Humor.
  Takeaway-logo
  Spar geregeld met Sjoerd over uiteenlopende SEO-vraagstukken om onze online marketing skills te verbeteren. Erg fijn om ervaringen en learnings te delen!

  Raoul – Global SEO Team Lead 

  Vrijblijvend bellen over jouw SEO-vragen?

  Heb je genoeg gelezen en wil je direct aan de slag? Bel ons dan gerust met jouw SEO-vragen. No strings attached. Top als we elkaar kunnen helpen. Zo niet, even goede vrienden!

   Gratis SEO-analyse

   Vraag onze gratis SEO-analyse een en ontdek de verbeterpunten.

   Op welke zoekwoorden wil je (beter) gevonden worden. Meerdere zoekwoorden mogelijk.

   Waarom kies je voor een SEO consultant?

   Er zijn veel verschillende opties voor SEO-diensten. Je kunt een marketingbureau inhuren, een SEO-freelancer voor losse opdrachten of zelfs een interne SEO-specialist. Dus waarom zou je kiezen voor SEO consultant? Een paar redenen:

   1. Een SEO-consultant geeft je rankings een boost

   Als SEO consultant hebben wij veel ervaring op het gebied van zoekmachineoptimalisatie. SEO is voor ons een uit de hand gelopen hobby. We verslinden boeken en websites om onze kennis up-to-date te houden. Die kennis gebruiken we om jouw website een boost te geven, je rankings een boost te geven en daarmee meer organisch verkeer te stimuleren.

   2. Een SEO consultant geeft je vrijheid

   De meeste ondernemers hebben de hulp van een groot, log SEO-bedrijf niet nodig. Het enige wat jij nodig hebt, is een SEO-expert die je kan helpen met de meest uitdagende SEO-vraagstukken. Wij zijn per uur beschikbaar en daarmee betaalbaar en flexibel. Wij kunnen de SEO-infrastructuur voor zoekmachineoptimalisatie voor je opzetten. Vervolgens heb je alle vrijheid om dat zelf uit te werken.

   3. Een SEO-consultant heeft kennis en ervaring

   Wij richten ons puur en alleen op SEO. Veel freelancers en marketingbureaus doen van alles wat. Een snelle blik op hun diensten en de werkzaamheden variëren van SEO tot SEA (adverteren in Google), Social-Mediastrategie, webdesign, e-mailmarketing en met een beetje geluk kunnen ze ook de kantine overnemen. Wij focussen ons liever op onze specialiteit en dat is SEO en alles wat daarmee te maken heeft. Daarmee haal je kennis in huis. Geen manusje-van-alles.

   4 Een SEO-consultant is kostentechnisch interessanter dan interne SEO’s

   Veel bedrijven hebben geen behoefte aan een fulltime SEO-specialist. Er is simpelweg niet genoeg werk om een specialist te rechtvaardigen. Daarnaast is een SEO expert in dienst vele malen duurder dan het inhuren van een SEO consultant. Hoewel SEO werkzaamheden nooit klaar zijn, kunnen we je wel de kneepjes van het vak bijleren zodat je dit later zelf kunt oppakken.

   5. Een SEO-consultant is kostentechnisch interessante dan SEO-bureaus

   Het voordeel van een SEO-consultant, is dat ze meer aandacht kunnen geven dan een groot SEO-bureau. Als SEO consultants werken wij vaak alleen of in kleine teams. Dit is terug te zien in onze prijzen. Wij zijn per uur in te huren en je kunt zelf je budget bepalen. Dit terwijl een gemiddeld SEO-bureau onder de €2.000 per maand niet eens aan de slag gaat. Daarnaast heeft een SEO-bureau soms wel honderden klanten, terwijl wij graag alle aandacht richting op een kleine groep klanten.

   6. Een SEO-consultant is ideaal voor Quick Wins

   Als SEO consultant kun je ons per uur inhuren. Dat betekent dat je nooit langer dan een uur aan ons vast zit 😉 Hierdoor kunnen wij je helpen bij Quick Wins. Oplossingen en verbeteringen die veel kennis, maar weinig tijd nodig hebben. Deze Quick Wins hebben vaak al direct invloed op je rankings!

   7. Een SEO-consultant kan helpen bij het opzetten van een SEO-strategie

   Er zijn maar weinig bedrijven die 7 dagen in de week SEO-ondersteuning nodig hebben. De meesten hebben alleen de technische SEO-setup, een beetje training en duwtje in de juiste richting nodig. Precies wat wij als SEO-consultant voor je doen. Door onze kennis, het gebruik van handige online tools en door te luisteren naar jouw wensen, zetten we een gedetailleerde SEO-strategie voor je klaar.

   8. Je behoudt focus op je eigen werkzaamheden

   SEO is niet iets ‘wat je er even bij doet’. Veel ondernemers proberen het wel, maar hebber er 1) niet de kennis voor en 2) niet de tijd. Zonde, want SEO biedt ontzettend veel kansen. Laat ons jouw SEO oppakken. Met een duidelijke aanpak zorgen we voor betere rankings en meer websitebezoekers zodat jij je kunt richting op je eigen werkzaamheden.