logo
Boost. Your. Business.
Online zichtbaarheid is belangrijker dan ooit en wij helpen je graag met het groeien van je online business!

Zoekwoordenonderzoek

SEO Copywriting

Off-Page SEO

SEO Migratie

Freelance SEO

Conversieoptimalisatie

Neem gerust contact op
Wij komen graag een keer langs voor een kop koffie.

06 14 233 965

hello@three-marketeers.nl

Fluwijn 123, 's Gravenzande

Fluwijn 123 - 's Gravenzande

Top
Wat is jouw SEO score?
Ontvang gratis scan

  q

  WAT IS Search Engine Optimisation?

  SEO Optimalisatie staat voor Search Engine Optimization. Heel simpel gezegd: het optimaliseren van jouw website voor zoekmachines zoals Google of Bing. Hoe beter zo'n zoekmachine jouw website begrijpt, hoe beter jouw website geïndexeerd wordt en hoe hoger je scoort. Het optimaliseren van jouw website doe je door goede teksten te schrijven, de snelheid van jouw website te verbeteren, de interactie met de gebruiker te optimaliseren, linkbuilden en nog veel meer.

  q
  SEO verkeer is gratis

  SEO-bezoekers zijn 'organische' bezoekers en dus gratis. Dit in tegenstelling tot Search Engine Advertising (SEA).

  q
  Meer online resultaat

  Door meer bezoekers naar jouw website te halen, heb je de kans om van een bezoeker een klant te maken!

  q
  Meer bezoekers

  Door je SEO te verbeteren scoor je hoger in Google en trek je meer (gratis) bezoekers naar jouw website.

  q
  Aanhaken of afhaken

  Iedereen is online. Doe jij niks aan SEO? Dan doet de concurrentie het wel. Zo pikken ze jouw leads en klanten!

  WAT IS BELANRIJK BIJ SEO?

  SEO heeft met een hoop dingen te maken. Het is vooral een kwestie van lange adem hebben. Je staat namelijk niet zomaar op #1 in Google. Maar wat is nu belangrijk bij goede SEO?

  Website snelheid

  Mobiel vriendelijkheid

  Geoptimaliseerde content (keywords)

  User Experience

  Interne en externe links

  Betrouwbaarheid

  Website autoriteit

  Dat zijn pas een paar elementen die van belangrijk zijn voor goede SEO. Er komt veel meer bij kijken. Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen op gebied van SEO?

  ONTVANG GRATIS SEO SCAN

   Zo vergroten we je bereik

   Search Engine Optimization is niet iets wat je 'zomaar' even doet. Een goed begin is, juist bij SEO, ontzettend belangrijk. Daarom maken wij voor ieder project een duidelijk plan van aanpak.

   Jouw SEO reis

   SEO Scan

   We beginnen jouw SEO reis met onze SEO-scan. We checken je website op structuur, redirects, sitemap, meta optimalisatie, duplicate content, ATL-tekst etc. Als we deze scan compleet hebben weten we direct waar de kansen en verbeterpunten liggen.

   Jouw SEO doelen

   Met de SEO-scan gaan we met jou in overleg om te kijken wat je wel en niet wil aanpakken. Misschien wil jij wel content schrijven, je website technisch optimaliseren, conversie verbeteren of scoren op één bepaald zoekwoord. Samen stellen we de SEO doelen en een tijdslijn op.

   Zoekwoordonderzoek

   Een van de belangrijkste stappen in jouw SEO reis zijn de zoekwoorden. Wij doen een zoekwoordonderzoek naar alle relevante zoekwoorden in jouw branche. We controleren welke zoekwoorden interessant zijn. Dat betekent niet automatisch de zoekwoorden met het hoogste zoekvolume. Zo checken we ook op quick wins. Zoekwoorden met weinig zoekvolume, maar lage concurrentie.

   Plan van aanpak

   Zodra jouw doelen en de zoekwoorden duidelijk zijn, maken we een gericht aanvalsplan. Samen met jou bespreken we wat je wil bereiken, welke werkzaamheden wij uitvoeren, wat jij zelf kan en wat we op welke termijn willen bereiken.

   Low Hanging Fruit

   Low Hanging Fruit verwijst naar gemakkelijk te volbrengen doelen. In dit geval zoekwoorden waar jij al op scoort, maar niet hoog genoeg (alles onder positie 4). Die zoekwoorden kunnen met een klein duwtje al snel hoger scoren. We boeken sneller resultaat, waardoor jouw investering sneller terugverdiend is.

   Technische optimalisatie

   Technische optimalisatie is ontzettend belangrijk. Als jouw website technisch niet in orde is, zal je ook niet scoren in Google. Wij verbeteren je website door  SEO-technische problemen op te lossen. Denk aan dubbele content, website snelheid, ALT-teksten etc. Hoe beter jouw website, hoe sneller je resultaat boekt.

   Content creatie

   Zonder content kun je niet scoren. Aan de hand van het zoekwoordonderzoek en jouw doelen zullen wij SEO-proof content schrijven. Het kan ook zijn dat we bestaande content optimaliseren of dat je zelf content aanlevert. Wij hebben ruim 2.000 SEO-teksten geschreven en daarmee al duizenden mensen bereikt. Genoeg ervaring dus!

   Linkbuilding

   Linkbuilding is een belangrijk onderdeel van SEO optimalisatie. Wij zorgen voor backlinks (links naar jouw website) van échte websites. Wij maken geen gebruik van linkbuild-paketten waarbij we standaard links inkopen, maar van ons uitgebreide netwerk. Hiermee verhogen we de autoriteit van jouw website.

   Rapportage

   Aan het einde van de maand stellen we een rapportage op die we samen met jou bespreken. Zo kun jij zien wat wij gedaan hebben, wat de resultaten zijn en of de doelstellingen worden gerealiseerd.

   Ervaringen

   Door onze jarenlange ervaring met SEO Optimalisatie hebben we al veel mensen geholpen met hun SEO-strategie. Kleine en grote klanten, met tientallen tot honderdduizenden bezoekers per maand.

   Arthur
   Eigenaar Radex

   Three Marketeers heeft een compleet nieuwe website + webshop voor ons ontworpen en gebouwd.

   Kim
   Eigenaar Good With Food

   Sjoerd heeft mij geholpen met de realisatie van de website evenals het opzetten van een gerichte SEO-strategie.

   Mirjam
   Opruimcoach

   De jongens van Three Marketeers hebben mijn website gemaakt. Super tevreden over het resultaat en de communicatie.

   SEO Tarieven

   Wij hebben jarenlange ervaring in SEO en hebben bewezen dat we op de moeilijkste zoekwoorden in de top van Google komen zonder te adverteren. Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

   Pakketten zijn bespreekbaar.

   • Volledige SEO scan
   • Instellen Google Analytics
   • Instellen Google Search
   • SEO-strategie uitwerken
   • Zoekwoord onderzoek
   • Linkbuilding
   • Maandelijkse rapportage
   • Interne linkstructuur
   • Teksten optimaliseren
   • Afbeeldingen optimaliseren
   • Meta data optimalisatie
   • Branded Search Campagne
   • URL-structuur optimalisatie
   • Content Creatie
   • Conversie optimalisatie

   Basic

   Gratis

   Lite

   380 / Maand
   • 37

   Professional

   570 / Maand

   Enterprise

   950 / Maand

   SEO Nieuws

   Wij vinden het leuk om alle ins and outs te weten van SEO. Wat zijn de nieuwste trends? Waarom kiezen mensen voor SEO? Wat zijn de voordelen? Die tips delen we graag met jou!