logo
Boost. Your. Business.
Online zichtbaarheid is belangrijker dan ooit en wij helpen je graag met het groeien van je online business!

Content Marketing

SEO Optimalisatie

Social Ecommerce

Email Marketing

Marketing Strategie

Neem gerust contact op
Wij komen graag een keer langs voor een kop koffie.

0174 26 15 15

hello@three-marketeers.nl

Turfschipper 25, Wateringen

0174 26 15 15

Turfschipper 25, Wateringen

Top

SEO Specialist in het Westland

Three-Marketeers.nl / SEO Specialist in het Westland

Wat is nou precies de geheime formule om hoger te scoren in de zoekresultaten in Google? Iemand die daar het exacte antwoord op heeft, heeft goud in handen. Helaas is er geen éénduidig antwoord op deze vraag. Google veranderd de voorwaarden voor een goede SEO (Search Engine Optimization) al jaren. Ben je op zoek naar iemand die je van goed advies kan voorzien? Wij zijn een ervaren SEO Specialist in het Westland.

Scoor hoger in Google

Hoger scoren in Google is niet makkelijk, maar wel mogelijk. Gelukkig hoef je niet op ieder zoekwoord gevonden te worden. Met de juiste strategie, zoekwoorden (keyword) keuze en aanpak kan ook jouw bedrijf een online groei maken. Een website is meer dan alleen een informatiebron.

Met de juiste strategie word je gevonden op de juiste lokale zoekwoorden. Een goede website en hoge posities in Google zorgen voor veel extra klanten/leads. Als SEO Specialist Westland kunnen wij daarin adviseren en bijstaan.
SEO Specialist Westland

SEO Specialist in het Westland

Google is al lang niet meer die logge zoekmachine. Net als wij leert Google elke dag. Zaken als mobiel vriendelijkheid, snelheid, opbouw, interne link structuur, uitgaande links en de juiste content zijn tegenwoordig ontzettend belangrijk. Met name content. ‘Content is king’ zeggen ze niet voor niets. Voor Google moet je relevant zijn voor je bezoeker. Hoe word je relevant? Door de juiste content (oplossing) te bieden voor je bezoeker. Wij hebben ruimte ervaring met het creëren van de juiste content.

Scoren in Google. Hoe doen we dat?

Waarom zou je jouw SEO-strategie aan ons overlaten? Simpel! Wij zijn er dagelijks mee bezig. Wij hebben ruim 10 jaar SEO-ervaring en bewezen dat we in de Top van Google mee kunnen draaien. Door de verschillende websites die wij beheren, zijn we dagelijks bezig met het optimaliseren van de SEO-strategie. Wij zijn op de hoogte van de laatste updates, zijn contant op zoek naar verbeteringen en weten ondertussen wat er nodig is om te scoren in Google.

Om te beginnen starten we bij de basis van jouw website. Wat is de doelstelling van je website? Zodra we dat goed verwoord hebben doen we een zoekwoord onderzoek. Zo ontdekken we op welke zoekwoorden je gevonden wil worden en waar kansen liggen.

Daarna gaan we met je website of webshop aan de slag. Is hij technisch in orde, snel genoeg, zijn de afbeelding geoptimaliseerd, is de linkstructuur goed opgezet, enz. Na deze uitgebreide website scan komt er een stappenplan waarmee wij, of jij, direct aan de slag kan.
SEO Specialist

Geen woorden maar daden

Er is geen opleiding tot SEO-specialist, hooguit wat online cursussen. Iedereen kan zichzelf een SEO-expert noemen. Hoe weet je dan wie de juiste persoon is voor jouw project? Dat zal een persoonlijke kwestie zijn.

Wat we wel kunnen doen, is onze resultaten delen. Onze grootste website trekt inmiddels meer dan 200.000 unieke bezoekers per maand. Zonder te adverteren. Dat zijn bijna 2.500.000 gratis bezoeker per jaar! Wij slingeren geen dure woorden de wereld in. Wij zijn de SEO Specialist in het Westland.