logo
Boost. Your. Business.
Online zichtbaarheid is belangrijker dan ooit en wij helpen je graag met het groeien van je online business!

Zoekwoordenonderzoek

SEO Copywriting

Off-Page SEO

SEO Migratie

Freelance SEO

Conversieoptimalisatie

Neem gerust contact op
Wij komen graag een keer langs voor een kop koffie.

06 14 233 965

hello@three-marketeers.nl

Fluwijn 123, 's Gravenzande

Fluwijn 123 - 's Gravenzande

Top

SEO Specialist Westland

Ben je op zoek naar een SEO-specialist in het Westland? That’s me! Samen met mijn collega’s hebben we jarenlange ervaring met Search Engine Optimization. Ook wel zoekmachineoptimalisatie.

Wist jij dat 68%van online ervaringen begint bij een zoekmachine? Het loont dus om bovenaan te staan en daar help ik je graag mee!

SEO | Search Engine Optimization

SEO staat voor Search Engine Optimization en heeft als doel jouw website beter vindbaar maken in zoekmachines zoals Google of Bing. Iedereen kan er gebruik van maken. Van eenmanszaken tot multinationals en van blogs tot webshops. Maar wat is nu precies de geheime formule om hoger te scoren in de zoekresultaten? 

Helaas is er geen éénduidig antwoord op deze vraag. SEO (Search Engine Optimization) is een ‘ongoing proces’ wat constant verandert. Toch is het met een goede SEO-specialist wel degelijk mogelijk om te scoren in Google.

Ben je op zoek naar een SEO Specialist in het Westland? Iemand die je van goed advies kan voorzien en weet wat SEO betekent? Dan kan ik je helpen!

Specialisme

Ik ben geen manusje-van-alles en richt me alleen op SEO. Dat doe ik al jaren en daar ben ik goed in.

Resultaten

Met onze diensten hebben we meer dan 500 keywords op #1 gekregen in Google en daarmee duizenden mensen bereikt.

Kennis

SEO is voor mij een soort hobby. Ik verslind dagelijks boeken en websites om mijn kennis op peil te houden.

Gecertificeerd

Ik investeer graag in kennis en leer elke dag iets nieuws. Ik ben zowel Google en HubSpot gecertificeerd.

Laten we gelijk kennis maken!

Je kunt me direct mailen om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Wat doet een SEO specialist?

Als SEO specialist in het Westland ben ik dagelijks bezig met Search Engine Optimization. Maar wat doe ik dan precies? Ik vergroot de online zichtbaarheid van een bedrijf in de organische zoekresultaten. Dat doe ik door meer pagina’s hoger te laten ‘ranken’ in zoekmachines als Google of Bing. Hoger ranken is niet makkelijk en heeft te maken met off-page SEO en on-page SEO.

On page SEO

On page SEO zijn werkzaamheden die je op een pagina of blogbericht uitvoert. Het doel is de pagina duidelijk(er) te maken voor een bezoeker. Je website dient immers niet voor Google, maar voor de bezoeker die jouw website bezoekt.

Off page SEO

Off Page SEO heeft alles te maken met wat er ‘buiten’ jouw website plaatsvindt. Linkbuilding is een bekende off page factor, maar denk ook aan contentmarketing, Social Media vermeldingen, reviews, brand mentions (zonder link) etc.

Technischee SEO

Technische optimalisatie heeft vooral betrekking op de ‘achterkant’ – van je website. Denk bijvoorbeeld aan de snelheid, het aantal requests dat geladen moet worden, de XML sitemap, sitestructuur of grootte van je code.

Content

Als zowel de on-page SEO als off-page SEO geoptimaliseerd zijn, werk je aan de content. Content is jouw antwoord op de vraag van gebruikers. Dat hoeft niet altijd tekst te zijn. Het kan bijvoorbeeld ook een product of video zijn.

Scoor hoger in Google

Hoger scoren in Google is niet makkelijk, maar wel mogelijk. Gelukkig hoef je niet op ieder zoekwoord gevonden te worden. Met de juiste strategie, zoekwoorden (keyword) keuze en aanpak kan ook jouw bedrijf een online groei maken. 

Met de juiste strategie word je gevonden op de juiste lokale zoekwoorden. Een goede website en hoge posities in Google zorgen voor veel extra klanten/leads. Als SEO Specialist kan ik daarin adviseren en bijstaan.

NEEM DIRECT CONTACT OP MET TIES

SEO specialist in het Westland

SEO Specialist

Google is al lang niet meer die logge zoekmachine. Net als wij leert Google elke dag. Zaken als mobiel vriendelijkheid, snelheid, opbouw, interne link structuur, uitgaande links en de juiste content zijn tegenwoordig ontzettend belangrijk. Vooral content. ‘Content is king’ zeggen ze niet voor niets.

Voor Google moet je relevant zijn voor je bezoeker. Hoe word je relevant? Door de juiste content (oplossing) te bieden voor je bezoeker. Wij hebben ruimte ervaring met het creëren van de juiste content.

SEO specialist Westland

Scoren in Google. Hoe doen we dat?

Waarom zou je jouw SEO-strategie aan mij overlaten? Simpel! Als SEO specialist Westland ben ik er dagelijks mee bezig. Ik heb ruim 10 jaar SEO-ervaring en bewezen dat ik in de Top van Google mee kan draaien. Door de verschillende websites die wij met Three Marketeers beheren, zijn we dagelijks bezig met het optimaliseren van de SEO-strategie. Ik ben op de hoogte van de laatste updates, ben contant op zoek naar verbeteringen en weet ondertussen wat er nodig is om te scoren in Google.

Beginnen met de basis

Om te beginnen start ik bij de basis van jouw website. Wat is de doelstelling van je website? Zodra dat goed in beeld is, maak ik een zoekwoord onderzoek. Zo achterhaal ik op welke zoekwoorden je gevonden wil worden en waar kansen liggen.

Daarna ga ik met je website of webshop aan de slag. Is deze technisch in orde, snel genoeg, zijn de afbeelding geoptimaliseerd, is de linkstructuur goed opgezet, enz. Na deze uitgebreide website scan komt er een stappenplan waarmee ik, of jij, direct aan de slag kan.

    Laten we gelijk kennis maken!

    Vul onderstaand formulier in en we kijken gelijk wat we voor elkaar kunnen betekenen

    Geen woorden maar daden

    Er is geen opleiding tot SEO-specialist, hooguit wat online cursussen. Iedereen kan zichzelf een SEO-expert noemen. Hoe weet je dan wie de juiste persoon is voor jouw project? Dat is een persoonlijke kwestie.

    Wat ik wel kan doen, is onze resultaten delen. Onze grootste website trekt inmiddels meer dan 200.000 unieke bezoekers per maand. Zonder te adverteren. Dat zijn bijna 2.500.000 gratis bezoeker per jaar! Wij slingeren geen dure woorden de wereld in. Ik ben de SEO Specialist in het Westland.