logo
Boost. Your. Business.
Online zichtbaarheid is belangrijker dan ooit en wij helpen je graag met het groeien van je online business!

Zoekwoordenonderzoek

SEO Copywriting

Off-Page SEO

SEO Migratie

Freelance SEO

Conversieoptimalisatie

Neem gerust contact op
Wij komen graag een keer langs voor een kop koffie.

0174 26 15 15

hello@three-marketeers.nl

Fluwijn 123, 's Gravenzande

Fluwijn 123 - 's Gravenzande

Top

SEO Specialist

Three-Marketeers.nl / SEO  / SEO Specialist

SEO Specialist

Zoek jij een SEO Specialist? Ik vertel je graag waarom je bij ons aan het juiste adres bent. SEO staat voor Search Engine Optimization. Ook wel Zoekmachine Optimalisatie. Het betekent het optimaliseren van jouw website voor zoekmachines zoals Google of Bing. Hoe beter zo’n zoekmachine jouw website begrijpt, hoe beter jouw website geïndexeerd wordt en hoe hoger je scoort.

Hoger scoren in Google

Het doel van SEO is hoger scoren in Google of andere zoekmachines. Elke seconde typen we met zijn allen zo’n 40.000 zoekopdrachten in Google! Dat zijn 3,5 miljard zoekopdrachten per dag. Google is geen zoekmachine meer. Het is deel van ons leven geworden. Iedereen gebruikt Google.

Ties: “Google is de ideale tool om jouw doelgroep te bereiken”.

De voordelen van SEO zijn gigantisch, maar hoe scoor je hoger in Google? Helaas is er niet één manier om dat te bereiken. Google verandert de voorwaarden voor een goede SEO (Search Engine Optimization) elk jaar. Dat maakt het ook zo lastig.

Toch is scoren wel degelijk mogelijk. Sterker nog, als ervaren SEO Specialist bereiken wij jaren duizenden mensen via Google.

Bewezen diensten

Iedereen kan zichzelf een SEO-specialist noemen, maar hoe weet je nu dat je een goede SEO-specialist tegenover je hebt? Heel simpel! Door te vragen naar bewezen diensten. Immers: “de resultaten spreken boekdelen”.

Hoeveel posities in Google hebben ze weten te scoren. Hoeveel zoekwoorden (keywords) zijn er uitgewerkt. Hoeveel bezoekers hebben ze bereikt etc. Let daarbij ook op welke zoekwoorden er scoren.

Als je bovenaan in Google staat op Wat is SEO dan doe je het goed omdat op dit zoekwoord veel concurrentie zit.

Scoor je op #1 op ‘Zwarte paprika’s kopen omdat ik de kleur geel niet mooi vindt’ is dat niet heel bijzonder. Die vraag is zo specifiek en de concurrentie is zo laag, dat bijna iedereen daar op #1 kan komen.

SEO vs. SA

Het is daarbij belangrijk om te letten op het verschil tussen SEO en SEA. SEA staat voor Search Engine Advertising. Dat komt er op neer dat je betaalt om hoger in Google te scoren. Daar is overigens niets mis mee. Het is zelfs een hele snelle manier om hoog in Google te scoren.

Bij SEO betaal je niet om in Google te scoren, maar scoor je in Google op een organische manier. Dat duurt langer (je staat niet zomaar bovenaan in Google), maar is wel goedkoper.

SEO Specialist in het Westland

Zij betalen om hoog in Google te scoren

Wat is belangrijk voor Google?

Het is niet eenvoudig om in Google op #1 te komen, maar wel mogelijk. SEO is vooral een kwestie van lange adem. Je komt niet zomaar in de Top 3. Daarvoor is een duidelijke strategie nodig. Google leert, net als ons, elke dag bij en het is belangrijk om daar op in te spelen.

Zaken als mobiel vriendelijkheid, snelheid, opbouw, interne link structuur, uitgaande links en de juiste content zijn tegenwoordig ontzettend belangrijk. Vooral content. ‘Content is king’ zeggen ze niet voor niets.

Voor Google moet je relevant zijn voor je bezoeker. Je moet een autoriteit opbouwen.

Onze resultaten als SEO Specialist

Waarom zou je jouw SEO-strategie aan ons overlaten? Simpel! Wij zijn er dagelijks mee bezig. Wij hebben ruim 10 jaar SEO-ervaring en bewezen dat we in de Top van Google mee kunnen draaien.

Wij zijn op de hoogte van de laatste updates, zijn contant op zoek naar verbeteringen en weten ondertussen wat er nodig is om te scoren in Google. Om te beginnen starten we bij de basis van jouw website. Wat is de doelstelling van jouw website?

Zodra we dat goed verwoord hebben doen we een zoekwoord onderzoek. Zo ontdekken we op welke zoekwoorden je gevonden wil worden en waar kansen liggen.

Een van die projecten is Reis-Expert. Dit hebben we bereikt:

  • 250.000 unieke bezoekers per maand
  • 397 zoekwoorden in Top 3
  • 137 zoekwoorden op #1
  • 1.900 geoptimaliseerde blogs
  • Autoriteit in Nederland

Bangkok Reis-Expert

Dit is slechts een van de bedrijven die we als SEO Specialist hebben geholpen met SEO. Ben je benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of huur ons in als ffreelance SEO specialist.

Share

Hi, ik ben Ties. Een van de Three Marketeers. Ik geloof niet in skills, maar in passie. Benieuwd naar wat ik kan betekenen? Let's meet!

Geen Reacties

Plaats een reactie