logo
Boost. Your. Business.
Online zichtbaarheid is belangrijker dan ooit en wij helpen je graag met het groeien van je online business!

Zoekwoordenonderzoek

SEO Copywriting

Off-Page SEO

SEO Migratie

Freelance SEO

Conversieoptimalisatie

Neem gerust contact op
Wij komen graag een keer langs voor een kop koffie.

06 14 233 965

hello@three-marketeers.nl

Fluwijn 123, 's Gravenzande

Fluwijn 123 - 's Gravenzande

Top

Website laten maken in het Westland

Three-Marketeers.nl / Webdesign  / Website laten maken in het Westland
Kassen in het Westland

Website laten maken in het Westland

Een website is vandaag de dag niet meer weg te denken. Ik verbaas me nog wel eens over ondernemers die roepen dat ‘hun doelgroep niet online is’.  Wellicht is niet iedereen er even druk mee, maar geloof mij. Uit onderzoek van het CBS (2018) blijkt dat 96,5% van de Nederlanders van 12 jaar en ouder gebruik van internet. 86% zelfs dagelijks. Een goede website is dus wel degelijk nodig. Wil jij een website laten maken in het Westland? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Het nut van een (goede) website

Een website dient als digitale toegangspoort tot je bedrijf. Als potentiële klanten jouw bedrijf nog niet kennen zullen de meeste gelijk even Googlen om te kijken wie je bent en wat je doet. Overigens kun je hier lezen wie wij zijn.

Je wilt immers weten met wie je te maken hebt en wat diegene voor je kan betekenen. Maar wat is nu het nut van een website?

De belangrijkste reden is je geloofwaardigheid. Als jij in 2020 nog een website hebt die niet mobielvriendelijk, niet beveiligd, niet snel of nog erger: onduidelijk is, zullen bezoekers snel afhaken.

Ties: “Wist je dat groot deel van de bezoekers jouw website verlaat binnen 10 seconden? En dat dit bij een onduidelijke website nog sneller is?”.

Een website laten maken in het Westland?

Dat je op onze website terecht bent gekomen betekent waarschijnlijk dat je een website wil laten maken. Het liefst in het Westland! Dat snappen we. Westlanders onder elkaar is communiceert toch wat fijner 😉

Wil jij een website laten maken in het Westland door ervaren webdesigners? Neem dan gelijk contact op. Wij kunnen je namelijk prima helpen!

Wij zijn Ties, Robbert en Sjoerd en hebben The Three Marketeers opgericht door een gezamenlijke passie voor online ondernemen. Het geeft ons een boost om jouw online avontuur te boosten en dat kunnen we als geen ander.

We hebben ondertussen al mooie projecten afgerond en weten zeker dat we ook iets voor jou kunnen betekenen.

Website laten maken in het Westland

Waar moet een goede website aan voldoen?

Een website maken is niet zo lastig, maar je moet wel een goede website hebben. Alles moet in het teken staan van de wens van de bezoeker. Maar waar moet een goede website nu precies aan voldoen?

Of je nu een website wil laten maken Westland bij ons of ergens anders, zorg er voor dat het voldoet aan deze punten.

#1 Jouw website moet responsive zijn

Responsive betekent dat jouw website goed werkt op ieder apparaat. Denk aan een smarphone, tablet, laptop of desktop. Wist je dat al ruim 60% van de bezoekers liever hun telefoon gebruiken dan een vast computer?

Dan kun je wel een website maken die op desktop mooi oogt, maar bezoekers die hun mobiel gebruiken hebben daar niets aan. Let er daarom altijd op dat jouw website responsive is.

#2 Duidelijk en gebruiksvriendelijk

Een website moet goed navigeerbaar zijn. Dat wil zeggen dat een bezoeker altijd moet kunnen vinden wat hij of zij zoekt. Werkt het menu goed? Is de tekst makkelijk leesbaar? Verpringen er niet constant dingen in beeld.

Allemaal dingen die de gebruiksvriendelijkheid bepalen.

#3 Snelheid

Niks is vervelender dan een langzame website. Uit onderzoek blijkt dat zo’n 50% van de bezoekers verwacht dat een pagina sneller laadt dan 2 seconden. Zo niet? Dan verlaten ze de website. Of erger nog, dan gaan ze naar die van de concurrent!

#4 Vindbaar voor zoekmachines

Je kunt een website laten maken in het Westland, maar als deze niet vindbaar is in zoekmachines heeft dat niet zo veel zin. Dat doe je door middel van goede Search Engine Optimization, ook wel SEO. Hierdoor is jouw website altijd vindbaar in zoekmachines zoals Google of Bing.

#5 Veilig (https)

Een veilige website herken je aan het slotje dat voor de domeinnaam staat of de S van https. De ‘s’ staat namelijk voor secure (veilig) en geeft aan dat je een veilige website bezoekt.

Met de komst van veel internetcriminelen is het van groot belang dat jouw website veilig is. Sterker nog: Google gaat websites die niet veilig zijn in de toekomst verwijderen uit de zoekresultaten!

#6 Relevantie

Jouw website moet te allen tijde relevant zijn. Dat betekent dat de bezoeker moet vinden wat hij of zij zoekt. Ben jij meubelmaker? Dan heeft het weinig zin om over taartrecepten te schrijven op jouw website 🙂

Uiteraard voldoen de websites die wij bouwen altijd aan deze eisen.

Dit is slechts een kleine greep uit de dingen waar een website aan moet voldoen. Wil jij graag een website laten maken in het Westland? Neem dan contact met op met mij (Ties), Robbert of Sjoerd.

Share

Hi, ik ben Ties. Een van de Three Marketeers. Ik geloof niet in skills, maar in passie. Benieuwd naar wat ik kan betekenen? Let's meet!

Geen Reacties

Plaats een reactie